juli 3, 2016

Wat

Even voorstellen…

Cerious Food is een zelfstandige diëtistenpraktijk met een gediplomeerd diëtist, voedingsdeskundige en coach. We hechten waarde aan het geven van een volwaardig voedingsadvies op basis van natuurlijke en onbewerkte producten. Die zijn het meeste smaakvol en gezondst.

Samenwerken!

Een streng dieet en allerlei dingen die je niet mag eten. Daar geloven we bij Cerious Food niet in. We willen geen dingen verbieden maar tips en adviezen geven over wat je aan kunt passen in je voeding voor een “lichter” en gezonder leven. We werken samen met jou aan het vinden  van de juiste balans. En kijken daarbij wat haalbaar is voor jou als individu. Want immers ieder mens zit anders in elkaar. Je bent jong of oud, dik of dun. Voor iedereen de juiste begeleiding.

Door middel van persoonlijke begeleiding helpen we jou je doel te bereiken. Daarnaast motiveren en coachen we zodat je ook op langere termijn resultaat behoudt.

Op consult zonder verwijzing van de huisarts.

De diëtist is tegenwoordig direct toegankelijk. Je kan op consult komen zonder verwijzing van de huisarts. Je hoeft niet ziek te zijn of ergens last van te hebben om samen met ons aan je gezondheid te werken. Dat is fijn want voorkomen is beter dan genezen. En ben je wel ziek… dan is voeding het beste medicijn! Maak nu een afspraak! Cerious Food staat overigens geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.  De adviezen zijn dus van kwaliteit gewaarborgd en wetenschappelijk onderbouwd.

 

KP logo