november 26, 2016

Cerious Juice

#Stofwisseling#Gezondehuid#Zuiverend#Spijsvertering#Energieboost#Stressverjager#Probiotisch#Alkaliserend#Zomerboost#Immuunsysteemoppepper#Gewichtsverlies#Januari detox 

Waarom

Zonder dat je het door hebt wordt je lichaam van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat blootgesteld aan gifstoffen. Die gifstoffen kunnen een langdurig effect hebben op de gezondheid. Ze verzwakken het immuunsysteem. Je lichaam reinigt zich op een natuurlijke manier maar heeft af en toe hulp nodig. Bijvoorbeeld na een periode van hard werk, stress of juist feestjes.

Een sapkuur is een soort reset of grote schoonmaak voor je lichaam, oftewel een detox. Het stimuleert het gehele stofwisselingsproces: niet alleen helpt het de ingewanden te reinigen en stimuleert het belangrijke organen opgehoopte afvalstoffen te scheiden, het geeft je een vitaminen en mineralen boost, ook verlies je overtollige kilo’s, gaat je haar meer glanzen en komen je ogen helderder te staan. Een schoon lichaam is een heldere geest.

Een korte detox van 2 dagen reinigt, zuivert en versterkt het lichaam. Een langere detox, van maximaal 7 dagen, geeft een diepe reiniging op weefselniveau, waar gif en afvalstoffen zich hebben verzameld.

 

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de duur van de kuur, de samenstelling of je het zelf maakt of door ons laat maken. Je kan er voor kiezen het zelf te maken, maar uit ervaring is gebleken dat dat een opgave is als je ook aan het kuren bent en een druk bestaan hebt. Cerious Food levert jou dan de sapkuur zodat je verder geen omkijken hebt naar de boodschappen en het bereiden.

Wij gebruiken uitsluitend biologisch geteelde groente en fruit omdat deze vrij zijn van pesticiden en kunstmest. Ook bevatten ze hogere concentraties van sommige vitaminen, mineralen en microvoedingsstoffen en zijn ze veel beter voor het milieu.

Je kan ook meedoen met een sapkuurworkshop van Cerious Food, voor maar €30,- leer je dan zelf sappen samenstellen en maken en krijg je de recepten mee naar huis.

Neem nu contact op voor het aanmelden voor een workshop of een intake voor een op maat samengestelde sapkuur!

 

Def. logo Cerious